Program torsdag 5 augusti

Överblick torsdag 5 augusti, mer information hittar du genom att klicka på programpunkten och på facebook.com/cykeldagarna

Upplevelser Kristianstad

Mot vackra Degeberga på ljuvliga snirklande vägar och förbi storslagna alléer går denna 4,5 milatur som startar i Kristianstad.

Läs mer HÄR 

Lyssna på spännande skrönor, njut av fisksoppa och rögad ål! 225 kr, anmälan till mats.alafiskare@gmail.com

Samling kl 10 Frisebodaboden, Yngsjö.

Läs mer HÄR

Var med och tävla i vår roliga cykelorientering med fotokontroller! Det finns fina priser att vinna. Startkortet köper du för 125 kr i Kristianstad, Rinkaby, Åhus, Yngsjö, Maglehem eller Degeberga. Starta och gå i mål vid någon av startplatserna mellan kl. 14 och kl. 20. En cykelupplevelse för alla åldrar! 

Läs mer HÄR

Lös Kristianstads mordmysterium runt Råbelövssjön! Öppet kl 9-22 varje cykeldag.

Läs mer HÄR

Femdagarsevent på Yintorp, Arkelstorp med yoga, övernattning, spabad och massage.

Läs mer HÄR

Leta checkpoint på cykel! Alla cykelcheckpoints är gulmarkerade och de finns utspridda över hela kommunen. Ladda ner appen, spana in en runda och upptäck smultronställen i Kristianstad! 

Läs mer HÄR 

Upplevelser Bromölla

Kombinera cykel- och kanotäventyr med Wetlandi på Ivösjön!

Läs mer HÄR

25 – års jubileum i samband med Cykeldagarna – ta en cykelhjälmsselfie på Ivöklack och bli bjuden på fika! Öppet 12-17. 

Läs mer HÄR

Cykelorientering med fotokontroller runt Bromölla och Sölvesborg.

Med hjälp av karta cykelorienterar du till en kontollpunkt och därifrån ska du kunna se ett motiv som finns bland fotona. Det finns ett foto som passar till varje kontrollpunkt.

Karta finns att köpa på Kulturpunkten i Bromölla och Medborgarkontoret i Sölvesborg. 

Läs mer HÄR 

Upplevelser Sölvesborg

Passa på att ta en rejäl cykeltur på Sydostleden mellan Kristianstad och Sölvesborg – var med på digital tipsrunda och vinn en fin kylväska!

Läs mer HÄR 

Hemesterturen är en tävling för turister och invånare att upptäcka hela kommunen, samtidigt som man gör en rolig aktivitet med vänner och familj. 

Varje foto har en bokstav som ska matchas ihop med rätt nummer på kartan. De 21 platserna ligger i anslutning till olika besöksmål, som caféer, butiker, restauranger, gårdsbutiker eller andra besöksanläggningar. 

På kartan finns en föreslagen rutt som kan ses som ett stöd, men självklart kan man välja andra vägar till målet. Tävlingsunderlaget finns att hämta på Sölvesborgs Turistbyrå. 

Läs mer HÄR